Produs personalizat

Comenzi cu produse personalizate realizate conform si/sau la cererea clientului, precum si produse care au fost modificate, conform si/sau la cererea clientului, nu pot fi anulate/returnate.
Cel mai adesea, produsele personalizate sunt din categoria inelelor. Acestea sunt de obicei inele cu elemente mobile din colecția noastră Kabbalah. Datorită naturii lor complexe, acestea nu pot fi returnate redimensionate sau înlocuite,deoarece nu pot fi readaptate pentru vânzare în magazinul nostru online. Alyssa Jewelry își rezervă dreptul de a anula garanția de  termen de 14 zile.
Totuși, aceasta este categoria Personalizate - bijuterii lucrate manual create doar pentru dumneavoastra. Un cadou unic și neimitabil pentru dumneavoastra sau persoana iubită.

Vă rugăm să vă asigurați că alegeți dimensiunea potrivită pentru dvs. înainte de a comanda. Dacă nu sunteți sigur sau nu știți ce dimensiune sa alegeti, Alyssa Jewelry va recomanda sa vizitati cel mai convenabil studio de bijuterii pentru o consultare referitor la masura necesara. Este întotdeauna o idee bună să ai încredere intr-un profesionist.