Politica de retur și schimb

Alyssa Jewelry urmează standardele internaționale de returnare și refuz dispuse de catre  Centrul European al Consumatorului și Comisia pentru Protecția Consumatorului din România.

Fiecare client își poate returna comanda conform politicii noastre de returnare și schimb. Doar produsele noastre personalizate sunt o excepție de la aceasta varianta de returnare.

Orice comanda efectuata in magazinul nostru online Alyssa Jewelry poate fi inlocuita sau returnata in termen de 14 zile de la data livrarii prin curier catre client in urmatoarele conditii si conform urmatoarelor:

1. Înlocuirea produsului

Înlocuirea unui produs este foarte simpla. Dacă doriți să înlocuiți un produs din comanda dumneavoastra livrată, faceți următoarele:

Contactați-ne prin formularul nostru de contact sau la [email protected] pentru a specifica detalii despre bijuteriile pe care doriți să le înlocuiți. Asociatul nostru vă va contacta cât mai curând posibil.

Se recomandă pentru înlocuirea unui articol pentru un produs de aceeași valoare sau mai mare decât cea achiziționată inițial.

In cazul in care alegeti un produs de valoare mai mica in timpul schimbului, diferenta de pret va fi salvata in contul dumneavoastra ca un  credit, pe care il puteti folosi in viitor si ulterior pentru cumparaturi.

Valoarea serviciilor de curierat în ambele directii în timpul schimbului este pe cheltuiala Clientului.

2. Returnare produs

Folosind formularul nostru de contact, trebuie să descrieti că vreti să returnati un articol (sau toate articolele) din comandă, completând următoarele:

Numărul dvs. de comandă, precum și numărul dvs. de telefon (il veți găsi în e-mailul cu confirmarea comenzii sau în profilul dvs. dacă faceți cumpărături ca utilizator înregistrat).

Motivul returnării produselor.

Indicați că doriți o rambursare completă de la noi.

Costurile de transport (taxe de curier) ale comenzii returnate sunt suportate de catre client.

După ce primim coletul, vă vom contacta pentru a confirma primirea acestuia și că bunurile sunt într-o formă bime pastrata, ceea ce ne permite să o acceptăm înapoi.

3. Returnarea banilor

Odată ce primim bunurile returnate de la dvs., vă vom rambursa suma în următoarea perioadă:

Până la 14 zile dacă ați plătit cu card de credit sau debit. Veți primi banii înapoi în contul dvs. bancar.

Până la 14 zile pentru plata în numerar prin ramburs la livrare către curier. Veți primi banii prin transfer bancar în contul bancar specificat de  catre dvs.

4. Înlocuiri tardive

În caz de urgență și defecte descoperite, puteți înlocui un articol selectat într-o perioadă mai mare decât cea standard.

Aceste cazuri vor fi luate în considerare individual de catre echipa Alyssa Jewelry și vor fi implementate în afara politicii stabilite aici.

5. Articole deteriorate

Următoarele cerințe trebuiesc îndeplinite la schimbul sau returnarea articolelor achiziționate din magazinul online Alyssa Jewelry:

  • Articolele nu trebuie sa fie deteriorate în întregul lor ambalaj

  • Articolele nu trebuie să aibă etichete rupte sau lipsă și/sau accesorii.

  • Articolele nu trebuie să fie zgâriate sau deteriorate în niciun fel.

  • Articolele nu trebuie să aibă urme vizibile de utilizare.

  • Articolele nu trebuie contaminate permanent.

  • Articolele nu trebuie sa aiba lipsa elemente.

Alyssa Jewelry își rezervă dreptul de a refuza să accepte returnarea mărfurilor către client fără notificare, cu condiția ca un articol returnat de client să nu îndeplinească cerințele de mai sus.

6. Informatie importanta 

Articolele expuse în magazinul nostru online sunt cu fotografii reale ale acestora.

Cu toate acestea, diferite monitoare afișează culorile diferit, astfel încât poate exista o nepotrivire a culorilor între articolul primit și cel afișat în magazinul nostru online.

Facem mari eforturi pentru a ne arăta bijuteriile în cel mai autentic mod.

7. Alte prevederi

Echipa Alyssa Jewelry își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Retur și Schimb în orice moment fără notificare, iar noii termeni și condiții vor fi publicate pe această pagină.

Această politică de returnare și schimb se aplică magazinului online Alyssa Jewelry și clienților săi (cumpărători).

Prin postarea oricăror modificări ale condițiilor, clienții sunt considerați automat notificați cu privire la noile condiții și le acceptă.