Tendințele modei în bijuterii vara - 2022

Odată cu apariția primăverii, nu doar peisajul se schimbă, ci și moda. Și care este cel mai simplu și rapid mod de a ține pasul cu tendințele? Desigur, bijuterii elegante lucrate manual! Trecutul a fost întotdeauna o puternică inspirație pentru prezent. Chiar și astăzi, anii 90 continuă să fie o adevărată muză a modei. Bijuteriile minimaliste din argint și aur sunt flexibile în stil și combinație. Le poți purta cu orice ocazie și sunt perfecte pentru a crea încredere în sine.

Bijuterii cu sclipici colorat

Bijuteriile din argint și aur realizate manual sunt elegante și frumoase, iar adăugarea de puțină culoare face totul mai unic. Indiferent de ținuta ta, pietrele colorate pot reîmprospăta orice aspect și îl pot face să strălucească și mai puternic. Mizați pe cercei, inele sau coliere cu pietre prețioase colorate care vă vor scoate în evidență.

Perle

Perlele clasice nu se demodează niciodată. Și în acest sezon Alyssa Jewelry te va ajuta să alegi cerceii, inelele, brățările și colierele cu perle potrivite. Designurile inovatoare fac perlele mai interesante și mai relevante pentru stilul de viață modern. Nu mai sunt doar o veche moștenire de familie, ci au devenit o alegere modernă șic pentru viața de zi cu zi.

Bijuteriile cu tema dragostei și prieteniei vor face parte din colecțiile populare din vara anului 2022. Ele pot deveni o capsulă reală a timpului, amintindu-ne de un anumit moment sau de cineva pe care îl iubim. În afară de noi, sunt și o idee grozavă de cadou pentru o persoană dragă. Nu vom greși niciodată cu ele!
 

Concluzie

Bijuteriile sunt unul dintre cele mai personale accesorii pe care le purtăm cu noi în fiecare zi. Puteți afla multe despre cineva doar după ce tip de bijuterii poartă. Fie că preferați un design minimalist, culorile strălucitoare sau stratificarea mai multor modele într-un singur look, acestea sunt o expresie a personalității și reflectă preferințele de modă ale fiecărei persoane.