POLITICA de RETURNARE

POLITICA de RETURNARE

Daca din anumite motive doriti returnarea unui produs, noi va returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa completati formularul de retur al produselor in maximum 10 zile de la primirea acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice alyssa.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Alyssa va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului. De asemenea, suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Product return acceptance conditions:

The product must be in the same condition in which it was delivered, it must have the labels attached, the original packaging and the documents that accompanied it.

Jewelry with fallen stones or wear marks is not accepted!

CAREFUL! No products are received with payment for transport upon delivery!

Return address:

Bulgaria, Gabrovo, cod poștal: 5300, Stradă "Svetlina" № 39

MENTIUNI / DISCLAIMER

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bjuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura. Acesta este aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Ne straduim sa prezentam produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relevanta la contact@alyssa.ro