Pietre naturale

Aventurin

Aventuriunul este un cuarț microcristalin translucid până la opac, care conține elemente strălucitoare care îi oferă un efect sclipitor.

ZODIE
Asociat cu: Mercur

Piatra Racului în cea mai mare măsură, dar și a Taurului și Săgetătorului. Aventurinul simbolizează liniște, creativitate și răbdare.

Inel de argint pentru femei cu Aventurin "Chiron"

Lazurit

Lazuritul este mult apreciat de mii de ani. Lazuritul de cea mai înaltă calitate se întălnește în munții Afganistanului, unde este descoperit pentru prima dată acum mai bine de 6000 de ani. Conform legendelor, acesta care aduce cunoștințe și înțelepciune străveche pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți informarea, intuiția și inteligența.

Lazuritul conține un pigment cu care artiștii până în secolul 19 au pictat cerul și marea. Acest lucru înseamnă că aproape toate picturile din Evul Mediu conțin acest Lazurit, piatra preferată a oamenilor antici din Mesopotamia, Egipt, Persia, Grecia și Pim.

ZODIE

Asociat cu: Venus

Piatra Săgetătorului.Oferă puterea prieteniei și ajută la luarea deciziilor.

Cercei de argint pentru femei cu Lazurit "Sheng Chi"

Ametist

Ametistul mai mult este prețoit ca piatră pentru ornamente și amulete. Cuvântul ametist provine din  cuvântul grecesc amethystos ” non- amețitor”. Această piatră are o istorie lungă legată de practici religioase. „Cartea  morților” egiptiană există o descriere cum ametistul în formă de inimă este pus pe trupul decedatului.

Magicianii caldeeni au folosit piatra pentru a proteja împotriva vrăjitoriei rele și pentru a aduce noroc și succes. De asemenea, ametistul ajută la afla cunoștințe secrete.

ZODIE
Asociat cu: Jupiter, Neptun

Piatră tradiționaltă de ziua de naștere pentru luna Februarie.

Piatră pentru pești, fecioară, vărsător și capricorn.

Ametistul auduce claritatea conștiinței și subconștienței.

Medalion de argint pentru femei cu Ametist "Ochiul lui Nazar"

Chihlimbar

Chihlimbarul are culoarea soarelui. În timpul zilei, la lumina zilei este galben, iar pe timp de seară este portocaliu.
Această piatră este printre primele folosite în cele mai vechi civilizații din Asia, Africa și Europa pentru amulete și ornamente.

Energia soarelui poate să vă vindece de boli sau să vă elibereze de energie emoțională negativă. Din acest motiv, unii spun că chihlimbarul poartă noroc.

ZODIE
Asociat cu: Soarele

Piatra gemenilor, leilor și fecioarelor, culoarea sa aurie simbolizează succes.

Inel de argint pentru femei cu Chihlimbar "Beros"

Labradorit

Labradoritul este feldspat care face parte din familie cu Albit. Labradoritul se găsea și în unii dintre meteoriți căzuți la pământ.

Acest labradorit, care se folosește pentru pietre prețioase mai este cunoscut sub denimirea de Spectrolite.
Acesta este o piatră incoloră cu dungi asemănătoare cu acul, adesea  este numit piatra neagră a lunii.
Spectrolitele este o piatră închisă la culoare cu o strălucire specifică, atunci când este luminat de lumină.

Despre labradorit în mod tradițional se spune că este piatră care poartă noroc.

ZODIE
Asociat cu: Lună, Uranus

Piatra vărsătorului, dar se asociază și cu Săgetătorul, Scorpionul și Leul. Cu jocul strălucitor de culori, labradoritul simbolizează fantezia și creativitatea.

Inel de argint pentru femei cu Labradorit "Lumini Polare"

Malachit

Malachitul are o istorie lungă, care este legată cu cultura egipteană din 4000 î.Hr.
Egiptienii antici exploatau malachitul din Peninsula Cinai și îl foloseau pentru producerea amuletelor și figurine. În Egipt, "Cartea morților" egiptiană se spune că zeița cerului a pus stelele pe pământ, sub formă de pietre verzi.

Această piatră a fost folosită foarte mult de egiptienii mai bogați și influenți. Faraonii îl foloseau, purtând-l aproape de cap, pentru a-și crește vibrațiile tehnice și pentru a-i ajuta în luarea deciziilor înțelepte.

ZODIE
Asociat cu: Venus

Piatra fecioarei și capricornului, malachitul aduce mult noroc!

Inel de argint pentru femei cu Malachit "Evantai Fanbo"

Cuarț roz

Cuarțul roz adesea este numit "piatra dragostei" sau "piatra iubirii", pentru că vă deschide către iubirea necondiționată în toate formele sale: familială, platonică și romantică. Pe lângă faptul că vă aduce foarte multă dragoste, acesta scade nivelul de stres și stimulează fericirea și bunăstarea sufletului. Ajută să iubești pe ceilalți, așa cum te iubești pe tine însuți.

ZODIE
Este asociat cu semnele zodiacale Taur și Balanță.

Inel de argint pentru femei cu Cuarț roz "Cele sapte lacuri Rila"

Turcoaz

Turcoazul este printre primele pietre prețioase cunoscute oamenilor. Acesta are culori strălucitoare care variază de la albastru deschis la verde, în funcție de cantitatea de fier și cupru în el.

Turocoazul este o piatră prețioasă complexă реrѕnісkеtу. Un anumit tip de mineralele trebuie să fie combinate la locul potrivit pentru o perioadă lungă de timp (mii de ani) pentru a crea turcoazul final.

Egiptenii apreciau turcoazul, ca o piatră a vieții. Cele mai vechi bijuterii cu turcoaz sunt găsite pe mâna mumificată a zeiței Zar, care a trăit în jurul anului 5500 î.Hr.

ZODIE
Asociat cu: Venus, Neptun

O piatră modernă pentru ziua nașterii pentru luna decembrie.

O piatră pentru semnele zodiacale de Săgetător, Pești, Scorpion și Vărsător. Este un simbol al frumuseții, puterii și loialității.

Cercei de argint pentru damă cu Turcoaz "Ochiul lui Horus"

Agat de mușchi

Această piatră semi-prețioasă cu un aspect captivant, nu numai atrage atenție oamenilor din jur, cu combinația sa interesantă de fibre culorate pe o suprafață incoloră sau albă de lapte, dar are și un efect pozitiv puternic asupra dezvoltării spirituale a persoanei care îl poartă. Acesta calmează sistemul nervos și încarcă persoană cu sentimente pozitive, euforice, transformând notele minore din starea spirituală în note majore și face oamenii mai pozitivi și mai plini de gânduri și sentimente binevoitoare. Mineralul încarcă o persoană cu răbdare, înțelegere și dragoste.

ZODIE
Acesta are cel mai puternic efect pozitiv asupra omului, care este semnul zodiacal al Fecioarei.

 Cercei de argint pentru damă cu Agat de mușchi