DEVINIȚI PARTEA DIN PROGRAMUL NOSTRU DE PARTENERIAT

Alyssa Style oferă bijuterii de cea mai înaltă calitate, unice, lucrate manual, de neegalat pe piață. Fiecare detaliu este important pentru noi, iar calitatea și unicitatea sunt pe primul loc.

Oferim un parteneriat tuturor magazinelor de gamă medie și înaltă care ar dori să ofere clienților lor modelele noastre, fără a face compromisuri la calitate.

Cui este destinat acest program?

Am creat programul nostru de parteneriat special pentru persoanele care apreciază o abordare individuală și atenția la fiecare detaliu. Acest program ar fi util oricărui proprietar de magazin fizic sau online care ar dori să-și extindă catalogul cu bijuteriile noastre.

Noi de la Alyssa Style avem anumite cerințe stricte și alegem cu strictețe partenerii noștri. După ce facem cunoștință cu dvs., vă puteți aștepta la răspunsul nostru în câteva zile.

Ce oferim partenerilor noștri?

  • Posibilitatea de a cumpăra en-gros la prețuri preferențiale, fără compromisuri la calitate.
  • Reparații și schimbări gratuite în perioada de garanție
  • Livrare gratuită
  • Opțiunea pentru comenzi cu prioritate
  • Posibilitatea de a realiza produse personalizate de dumneavoastră
  • Servicii prioritare și o atitudine personală

Cerințele noastre

Ținem cont și menținem reguli stricte în realizarea și depozitarea bijuteriilor noastre, deoarece pentru noi acestea nu sunt doar un produs, ci o operă de artă și rezultatul multor ani de efort.

Ne așteptăm ca partenerii noștri să ne trateze cu același respect și standarde înalte de depozitare și relații cu clienții. La fiecare ofertă, veți primi o specificație și recomandări legate de produse individuale și produse personalizate și care sunt acestea.

Cum să devii partenerul nostru?

Contactați-ne AICI (contact@alyssa.eu) pentru a discuta despre ideea și nevoile dvs. După ce facem cunoștință, vom pregăti o listă de prețuri de catalog personalizată, potrivită intereselor dumneavoastră.

Oferta noastră se întocmește individual și este adaptată tipului și cantității de articole de care aveți nevoie.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați. Ne vom strădui să vă răspundem la toate întrebările și să vă oferim toate informațiile și detaliile care vă interesează.

Formular de contact