CUM SE ALEGEM UN CADOU ADECVAT PENTRU O FEMEIE?

Din cele mai vechi timpuri, bijuteriile din argint sunt si au fost  un cadou preferat,  astfel simbolizând respectul, adorația, devotamentul și dragostea. Bijuteriile frumoase și pietrele prețioase au fost schimbate între conducători puternici în semn de pace, iar bijuteriile oferite cadou de un bărbat, doamnei inimii sale exprima  o promisiune de dragoste încă din  perioada  de antichitate.

Până în prezent, Bijuteriile Din Argint cu frumusețea, eleganța și simbolismul său rămân un cadou preferat, potrivit pentru aproape orice ocazie și moment. Ce cadou mai frumos  pentru o femeie iubită decât bijuteriile care îi pun în valoare frumusețea? A alege  ceva frumos, special, cu un gând pentru ea, pentru unii bărbați pare o sarcină descurajantă. De fapt, alegerea bijuteriilor ca  un cadou - fie pentru Crăciun, ziua de naștere sau chiar fără motiv este ușoară, atâta timp cât respectați câteva reguli simple și acordați atenție micilor detalii. Prin urmare, în acest articol vom încerca să vă oferim câteva îndrumări și sugestii atunci când alegeți bijuterii din argint drept cadou pentru un prieten apropiat, iubit sau altă doamnă căreia doriți să îi arătați respect și sentimente calde.

Cum să alegem bijuteriile potrivite?

Bijuteriile selectate corect subliniază individualitatea și completează viziunea femeii. Vârsta joacă un rol crucial în alegerea bijuteriilor. Urmați aceste instrucțiuni pentru a vă ușura alegerea bijuteriilor potrivite, în funcție de grupa de vârstă a doamnei dvs. pentru care alegeți bijuteriile.

  • Fete de la 13 ani pana  la 19 ani

Regula de bază: cu cât femeia este mai tânără, cu atât mai mică și mai elegantă ar trebui să fie bijuteriile ei - Medalioane, Inele, Cercei, Brățări. În zilele noastre, domnișoarele care nu își pot imagina viața fără rețelele sociale sunt ideale pentru bijuteriile din metal alb sau roz cu pietre și cristale de diferite culori, ceea ce face din argintărie o alegere ideală pentru dvs. Bijuteriile grele și voluminoase nu sunt recomandate tinerelor fete moderne. Bijuteriile potrivite pot fi Medalioane fine și simple.

Medalion de argint "Crin de copac"

  • Fete de peste 20 de ani

Pentru fetele peste 20 de ani, îți poți și ar trebuii să-ți iti permiți bijuterii mai scumpe cu pietre naturale. Culorile metalice albe și roz sunt din nou potrivite pentru femeile tinere. Puteți găsi modele elegante și grațioase care se vor putea combina cu aspectul  de zi cu zi, precum și bijuterii luminoase și elegante - acestea pot fi o completare a unei rochii de seară sau chiar a unei rochii de mireasă. Trei tipuri de cercei se potrivesc foarte bine în funcție de ocazie: lungi, cercei forma de inele  mari și cu cârlig francez. Cerceii în formă de picătură sunt potriviți pentru toate vârstele.

Cercei din argint "Dragostea lui Marte"

  • Femei cu varsta de  peste 30 de ani

Pentru femeile de peste 30 de ani, bijuteriile din argint în stil vintage sunt perfecte. Aceste femei au deja un anumit statut în societate, de aceea este indicat să alegeți bijuterii de înaltă calitate realizate manual Alyssa, cu atenție la fiecare detaliu. Femeia de lângă tine o va aprecia și vestea bună aici este că la această vârstă îți poți permite aproape orice tip de bijuterii din argint! Brățările și inelele masive vor arăta adecvate, mai ales ca un adaos adaugate la o rochie de seară.

Brățară de argint "LAMAT"

  • Femeile mature

Pentru femeia matura, seturile cu pietre naturale turcoaz și sidef sau cele cu strălucire de diamant sunt ideale. Brățările largi subliniază frumusețea mâinii a unei femei. Cerceii cu perle la ureche, colierele cu sidef alb, inele clasice cu pietre naturale sau perle, sunt componentele care ajută la obținerea unui aspect elegant, frumos și complet la o femeie. Pe scurt: cu cât o femeie este mai în vârstă, cu atât ar trebui să devină mult mai restrânse accesoriile ei.

Cercei de argint "Valuri de mare"

  • Observați ce  fel de bijuterii poartă

Urmăriți cu atentie peroana dvs draga pentru câteva zile. Vedeți ce poarta la muncă, pentru cină afară, la o petrecere sau cu o ocazie oficială. Fiecare femeie are propriul sau stil și pentru a alege bijuterii pe care le va purta cu plăcere trebuie să aflați care sunt preferințele ei. De exemplu, dacă nu iese niciodată cu Cercei Voluminoși, opriți-vă la o dimensiune mică sau medie.

Inel de argint "Cosmos Atrosanguineum"

 

Preferințe pentru bijuteriile din argint

Bijuteriile din argint nu sunt doar un bibelou frumos, ci și un anume  simbol. Dacă este personalizată în continuare, în funcție de interesele femeii de lângă tine,  atunci devine o bijuterie preferată cu un sens profund. Dacă femeii de lângă tine îi plac florile, poți alege cu ușurință un medalion, o brățară sau cercei cu motive florale. Dacă vrei să-ți exprimi sentimentele, bijuteriile în formă de inimă sunt mai mult decât elocvente.

Ultima dintre regulile pentru alegerea corectă a bijuteriilor și poate cea mai importantă este găsirea si descoperirea stilului individual al femeii. Cumpărarea de bijuterii este mai emoțională, deci, indiferent de ocazie, alegeți întotdeauna bijuterii care să o facă să se simtă irezistibila și orbitor de frumoasă. Pentru aceasta, Dragi prieteni, să nu economisim fonduri. La urma urmei, indiferent de vârsta lor, toate femeile sunt prințese!