ARGINTUL CA O SURSA DE VIATA

Beneficiile pentru sănătate datorita purtării bijuteriilor din argint

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat să găsească  diferite proprietăți de vindecare în pietre prețioase și minerale. O simplă căutare pe Google va oferi nenumărate rezultate referitor si  cu privire la beneficiile pentru sănătate ale purtării de argint, aur și alte metale prețioase. De la doar inele tematice pentru distracție și dispoziție la amulete concepute pentru a proteja împotriva anumitor pericole. Cu siguranță, nu este dificil să găsești rezultate pentru bijuteriile cu puteri mistice.

La toate întâlnirile de schimb de bijuterii sau în orice studio de bijuterii, veți întâlni pietre care sunt susceptibile  care or să vă schimbe viața datorită proprietăților lor de vindecare. De la turcoazul nativ american până la minunile alchimiei, există o lungă istorie de credințe sistematice învăluite în puterile vindecătoare ale pietrelor prețioase și metalelor.

De fapt, regii purtau inițial coroane împânzite cu pietre prețioase, nu numai ca simbol al bogăției și puterii, ci și ca protecție împotriva bolilor și a răului.

Deci, ce beneficii pot avea si  ce conțin cu adevărat bijuteriile? Cercetarea este neconcludentă și este în mare măsură legată de puterea credinței sau poate  doar de sugestie, concluzia este de fapt ca purtarea bijuteriilor din argint are diferite beneficii pentru sănătate.

Care sunt de fapt  beneficiile  bijuteriilor din argint?

Ca metal, argintul are si el beneficii semnificative pentru sănătate, fapt pentru care au fost folosite în diferite culturi de secole. Argintul are o experiență dovedită ca un agent antimicrobian puternic care combate infecțiile și ajută la prevenirea răcelilor, gripei, vindecării rănilor și multe altele.

Argintul ajută, de asemenea, la schimbul intern de căldură și circulație. Mulți oameni au raportat îmbunătățiri în nivelurile de energie și echilibrul stării de spirit după purtarea argintului, deoarece proprietățile sale naturale pot compensa perturbările electrice externe, precum și pot  îmbunătăți circulația și echilibrul general al temperaturii corpului. De asemenea ajută si  la menținerea purității și imunității.

Argintul are o lungă istorie de antibiotice și sterilizare, multe femei și bărbați purtând bijuterii din argint pentru a preveni infecțiile, răcelile, gripa și alte virusuri și bacterii. Acest beneficiu pentru sănătate este unul dintre motivele pentru care atât de mulți producători aleg să fabrice dispozitive și instrumente medicale din argint.

Se crede că argintul ne menține vasele de sânge elastice, astfel permițându-i să joace un rol important  în formarea oaselor. Ajută si  la menținerea și refacerea pielii, precum și sigur  la vindecarea rănilor.

Nu în ultimul rând, argintul are un beneficiu direct tangibil, ajutându-ne să evităm substanțele potențial dăunătoare - cum ar fi metalul, argintul reacționează și petele atunci când sunt expuse substanțelor chimice cunoscute pentru toxicitatea lor.

De exemplu, dacă bijuteriile dvs. de argint devin  de culoare albastru atunci când le purtați prea mult timp, aceasta poate însemna prezența unor niveluri ridicate de sodiu în corpul dumneavoastră. Vederea bijuteriilor noastre din argint albastru poate servi ca memento pentru a reduce gustările sărate!

Unii oameni chiar merg dincolo de bijuterii pentru a se bucura de beneficiile pentru sănătate ale argintului. De exemplu, poartă măști de somn căptușite cu argint pentru a-și îmbunătăți somnul sau mănuși căptușite cu argint pe care le poartă până când folosesc un laptop pentru a întrerupe transmisia semnalelor electronice de la tehnologie către corp.

Creatorii de modă au început chiar să exploreze conceptul de încorporare a acestui metal prețios introducandu-l
în materialele vestimentare, astfel încât oamenii să se poată bucura zilnic de numeroasele beneficii ale argintului pentru sănătate.

"Cercei de argint "Frunze de stejar"

Știința din spatele argintului

Acest lucru poate părea o inventie falsa pentru unii, dar argintul este clar justificat științific de beneficiile sale pentru sănătate derivate din conductivitatea sa electrică și termică.

Ionii de argint încărcați pozitiv creează un câmp conductiv care reflectă radiația electromagnetică departe de corp, care la rândul său stimulează conductivitatea naturală a corpului și îmbunătățește circulația sângelui, echilibrul temperaturii corpului și bunăstarea generală.

De asemenea, ionii de argint încărcați pozitiv se leagă de receptorii de oxigen încărcați negativ din bacterii, ceea ce permite argintului să lupte împotriva infecțiilor și bolilor dăunătoare din corpul nostru.

Pentru cei care sunt sceptici, rețineți că cercetătorii de la Universitatea din Southampton au arătat că purtarea unui anumit tip de inel de argint poate ajuta la ameliorarea unor simptome de artrită la mâini.

Rezultatele acestui studiu au arătat că purtarea acestor bijuterii de argint special concepute au contribuit la reducerea durerii, precum și la prevenirea supra-extinderii articulațiilor degetelor, ceea ce este frecvent la persoanele care suferă de artrită reumatoidă. Cercetătorii au descoperit că purtarea acestor bijuterii din argint a contribuit și la restabilirea stabilității și a gamei de mișcare în articulațiile inflamate.

Amuleta "Cheia Arhanghelului Uriel"

Cum să ameliorezi anxietatea cu bijuteriile din argint

Chiar și pentru cei care nu cred în proprietățile argintului ca metal, există o altă modalitate de a obține beneficii pentru sănătate din purtarea bijuteriilor din argint.

În cultura noastră cu ritm rapid, mulți apelează la meditație, yoga sau alte tehnici liniștitoare pentru a reduce anxietatea. Unele tipuri de bijuterii pot fi purtate și pentru a preveni anxietatea și de  a se găsi în locul  sau potrivit.

Bijuteriile de argint Kabalah pentru a depăși anxietatea și inelele de rotire, care au o bandă exterioară care se rotește liber în jurul inelului interior, s-au dovedit a avea un efect calmant care ajută la combaterea anxietății prin mișcări repetitive.
Persoanele care suferă de anxietate își pot roti cu ușurință inelul de argint pentru a ameliora simptomele de anxietate, chiar și atunci când se află într-un spațiu public sau aglomerat.

Dacă doriți să vă atenuați anxietatea cu bijuteriile din argint, luați în considerare aceste sfaturi:

  • Încercați diferite bijuterii până găsiți ceea ce funcționează  perfect pentru dvs. De exemplu, dacă inelul de invartire nu ajută, încercați o brățară sau medalion de argint. Ceea ce funcționează pentru o persoană nu are întotdeauna un efect asupra tuturor.

  • Atingeți-vă bijuteriile înainte de a vă începe anxietatea. Cel mai bine este să apelați la bijuteriile de argint din momentul în care începeți să simțiți tensiune musculară sau o creștere a ritmului cardiac, în loc să așteptați să apară simptome mai severe de anxietate. În acest fel, puteți reuși să preveniți simptomele înainte ca acestea să se înrăutățească.

  • Alegeți mai sigur bijuteriile care vă plac. Aceste bijuterii vă pot servi într-un scop special, dar asta nu înseamnă că nu vă poate face mai elegant. Alegeți ce ați purta, chiar dacă nu ați avea o problemă cu anxietatea, astfel încât să vă completeze restul garderobei.

Rețineți aceste sfaturi pentru a profita la maximum de proprietățile liniștitoare ale bijuteriilor dvs. din argint.