Garanție

Produsele din acest magazin, precum și în toate magazinele din lanț "Alyssa Jewelry" se vând de la "Alyssa Style" 2020 Ltd cu UIC: 206175916

Fiecare bijuteriе achiziționată de dvs, se poate returna în termen de 1 lună după primirea ei, în cazul în care este în ambalajul original, nu este purtată, nici deteriorată.

"Alyssa.ro” garantează:

probă de argint – 925 sau așa-numitul sterling silver;
prinderea pietrelor, calitatea lor și origine;
îmbinările, sudare, suprafața și luciul produselor;
lipsă de reacții alergice pe piele;

Termenul de garanție este 2 ani, începând data livrării.

În cele mai multe cazuri, defecteле precum spargerea pietrei, ruperea, fisurarea, întunecarea, zgârierea, deformarea etc. sunt cauzare de  impacturilе mecanice. Exemple pentru acest tip de impacturi sunt  joaca copiilor mici cu bijuterii, scăparea bijuteriilor pe suprafețe tari, dormirea cu bijuterii, scăladere în piscine cu apă minerală, activități fizice și sportive în care bijuteriile pot fi deteriorate. La administrarea unor medicamente, impcat cu produse cosmetice și parfumuri, întrarea în apă minerală, etc. care pot schimba culoarea bijuteriilor de argint. Procesul este reversibil și vom reface bijuteriile la strălucirea sa inițială.

Nu oferim garanție:

pentru defecte mecanice  din cauza purtării necorespunzătoare
inele cu cercuri deformate
bijuterii, care sunt zgăriate, rupte și deformate
Toate bijuteriile achiziționate de la noi pot fi reparate contra unei taxe minime, chiar dacă sunt deteriorate neintenționat.

Cu mare plăcere vom face ceea ce este necesar pentru dumneavoastră. Contactați pe consultanții noștri din magazinele noastre sau sunați la 206175916

Fiecare bijuterie se livrează cu card de informare care arată:

Data lucrării
Denumirea bijuteriei
Numărul bijuteriei
Semnatura angajatului care a emis produsul
Cu achiziționarea unui produs de pe Alyssa.ro, dvs sunteți de acord că la primirea acestuia:

a fost într-o stare comercială excelentă;
a fost într-o stare bună de purtare
nu au există niciun fel de defecțiuni
dacă a avut pietre, acestea au fost la locul lor;
dacă a avut încheitoare, acestea au fost funcționabile
a fost în conformitate cu contractul de cumpărare;
Toate reparațiile pe timp de garanție și în afara termenului de garanție se efectuează în perioadă de o lună. Termenii de garanție sunt valabile pe teritoriul Republicii România și în toate țările UE.
Termenul de garanție este 2 ani, începând data livrării.

Returnarea produselor defecte se poate disctă într-unul din magazinele noastre. Scrieți-ne pe adresa de email [email protected]  sau sunați la 206175916.