De ce să purtam bijuterii din argint?

October 13, 2021

 

Oamenii au asociat argintul cu luxul pe termen lung de aproape  de zeci de ani - nu întâmplător sintagma „lingură de argint” este asociată cu bogăția și prosperitatea. Unii cred că argintul este potrivit doar pentru anumite bijuterii și, potrivit altora, este doar o alternativă accesibilă la aurul alb. Noi,  cei de la Alyssa Jewelry considerăm că argintul este unul dintre cele mai frumoase, adaptabile și durabile metale prețioase, iar în articolul de astăzi vă oferim mai multe motive care vă vor convinge că aceasta  investiție se  merită! Argintul este folosit în toate tipurile de bijuterii și poate crea un aspect atât modern cât și sofisticat. Designerii și maeștrii de bijuterii folosesc acest metal prețios, deoarece este combinația perfectă de ductilitate, frumusețe și durabilitate.

 

Iată motivele pentru care ar trebuii să adăugați argint la cutia de bijuterii.

 

  • Argintul este un metal durabil: Dacă avem grijă corespunzător de accesoriile de argint, acestea ne vor încânta pentru o viață întreagă. Cunoscătorii proprietarilor de argint știu că bijuteriile lor pot arăta exact la fel chiar și după patruzeci de ani! Vesela noastră va rămâne o comoară a familiei în viitor. Pentru a vă asigura că obțineți bijuterii de cea mai înaltă calitate, trebuie să cumpărați de la mărci consacrate precum suntem noi! Chiar dacă nu doriți bijuterii pe tot parcursul vieții, argintul este totuși o achiziție stabila.

 

  • Puteți ține pasul cu ușurință cu noile tendințe: Orice femeie care este interesată de ultimele noutăți în materie de modă și bijuterii știe că ritmul tendințelor modei este uneori amețitor de rapid, iar ținerea pasului cu acestea este adesea destul de epuizantă. Din fericire, popularitatea argintului este mare și acest lucru asigură că va fi întotdeauna relevant. Cele mai noi stiluri în bijuterii vor include întotdeauna argintul, chiar dacă modelele se schimbă. Recent, Cerceii și Inelele de argint au devenit o parte importantă a accesoriilor pentru primăvară și vară. A avea la îndemână niște bijuterii din argint este cel mai sigur mod de a arăta întotdeauna bine.

 

 

 

 

 

 

 

  • Există nenumărate posibilități: Deoarece argintul este un metal relativ moale, bijutieriile sunt ușor de prelucrat și experimentat, ceea ce înseamnă că sunt oferite în mod constant noi modele. La noi veți găsi o gamă largă de colecții cu diferite modele și stiluri care se vor potrivi  cu siguranta și rolului dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea De coliere, Cercei, Inele, Brățări sau Medalioane există mii de opțiuni. Chiar și iubitorii de argint nu se limitează la aceleași bijuterii și colecții vechi, deoarece inovația este constantă. Deci, aici  puteți găsi întotdeauna un nou ornament de argint pentru a vă reîmprospăta colecția și a va arăta o noua viziune!

 

 

 

 

 

 

 

  • Versatilitate incredibilă: bijuteriile din argint sunt potrivite pentru orice ocazie! Fie că este vorba de îmbrăcăminte casual  sau de seara, o cină formală sau o întâlnire de afaceri, un ornament din argint este întotdeauna o soluție bună. De ce? Argintul conferă un stil elegant oricărui aspect. Versatilitatea sa se extinde până la punctul în care ați putea chiar să o combinați cu bijuterii din alte metale - aur alb, platină sau oțel. Culorile sunt suficient de apropiate pentru a nu arăta ca un amestec de bijuterii. Vei crea un aspect nou, unic doar pentru tine.

 

  • Argintul este un metal hipoalergenic: spre deosebire de accesoriile din nichel, alamă sau alte metale de bază care vă pot irita pielea, bijuteriile noastre din argint lucrate manual nu conțin impurități care sa va pot provoca o reacție alergică. Persoanele alergice la metale precum nichelul și / sau alama pot purta bijuterii din argint fără griji. Acest lucru este valabil mai ales pentru Cerceii de Argint - îi puteți purta fără teama de a inflama. Purtă-ți argintul cu încredere, știind că nu veti întâlni nici o consecință mai târziu!