Cum sa combinam inelele în funcție de sezon?

July 25, 2022

Bijuteriile din argint lucrate manual sunt un accesoriu cheie pentru a obține un aspect uimitor în viața de zi cu zi sau la ocazii mai speciale. Puteti miza pe un stil simplu cu o bijuterie sau un mix mai extravagant din mai multe ornamente. Astăzi veți învăța cum să combinați mai multe inele, obținând efect maxim. Am adunat câteva idei grozave despre cum să purtam și să potrivim diferite inele de argint în funcție de sezon, pentru a arăta elegant, încrezător și diferit în orice perioadă a anului. Inelele sunt o bijuterie perfectă de combinat cu alte tipuri de accesorii sau îmbrăcăminte.

Inele de argint in functie de sezon

  • Să începem cu anotimpul vieții - primăvara. Majoritatea dintre noi asociază primăvara cu trezirea naturii. Copacii sunt cu frunze și florile înfloresc viguros. Este timpul pentru bijuterii colorate! In acest caz, este bine sa optezi pentru inele din argint cu motiv floral si pietre naturale. Tot ceea ce ține de flori, frunze, crenguțe și culori calde este potrivit pentru sezonul de primăvară. De asemenea, Arborele Vieții nu trebuie subestimat atunci când vorbim despre motive florale și trezirea naturii.          

 

 

 

 

 

 

 

  • Vara vine cu soare fierbinte, adiere caldă, băuturi reci și bineînțeles inele de argint cu care să diversificați cu pricepere ținutele de vară. Nu trebuie să fii surprins dacă oferim inele de argint cu pietre prețioase albastre și galbene. Nu este un secret pentru nimeni că zilele caniculare nu ne oferă prea multe șanse de a fi creativi cu ținutele noastre.

 

 

 

 

 

 

 

  • Frumusețea și liniștea toamnei pot fi întâmpinate cu inele de argint sterling potrivite sezonier, care accentuează o paletă neutră de culori, cum ar fi nuanțe deschise de galben, verde unt, portocaliu sau roșu.

 

 

 

 

 

 

 

  • Iarna, vă recomandăm să vă concentrați pe inelele din argint cu zirconiu. Este foarte potrivit, deoarece amintește de zăpadă, care strălucește atât de fermecător când este încălzită de soare. Un alt plus al acestei pietre este că este extrem de accesibilă. Majoritatea inelelor din argint sunt foarte potrivite pentru iarnă, fie ele simple sau cu piatră. Multe femei opteaza pentru un inel mare colorat si cateva modele curate cu care sa combine paltoanele mari si puloverele, astfel bijuteriile nu se irosesc.

 

 

 

 

 

 

 

Fiecare doamnă este unică în sine. Nu este nimic mai diferit decât să-ți urmezi preferințele inimii și în materie de modă. Mulți dintre noi sunt la curent cu tendințele, dar în industria modei, regulile sunt adesea făcute pentru a fi încălcate. Fii creativ și arată individualitate, stil și încredere care nu pot fi văzute în revistele de modă. Dacă vă place să atrageți toate privirile, atunci mizați pe inelele mai masive, cu pietre mari și culori strălucitoare. În cazul în care combinați mai mult de un inel pe o mână, asigurați-vă doar că combinația este potrivită și bijuteriile se potrivesc. Aceasta înseamnă că ar trebui să alegeți un inel care va fi principalul, iar celelalte îl vor completa pur și simplu. Nu vă recomandăm să amestecați două sau mai multe inele masive pe o mână, deoarece acest lucru duce la exces. Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea unei bijuterii, echipa noastra de specialisti va va ajuta cu placere. Nu subestima puterea inelelor de argint și capacitatea lor de a face orice ținută mai uimitoare, mai elegantă și mai versatilă.

Tine pasul cu moda si sezonul!