Bijuterii din aur - istorie și fapte interesante

April 14, 2022

Alyssa Jewelry - Bijuterie de aur

Aurul este un metal prețios cunoscut din cele mai vechi timpuri. Acest tip de material rămâne practic pentru totdeauna în istoria civilizației umane și nu își pierde niciodată valoarea sa. Si până astăzi este cea mai durabila investiție și desigur un produs de lux, care nu se depreciază niciodată, ci dimpotrivă devine si mai scump.

Bijuteriile din aur de-a lungul istoriei

De mii de ani, aurul a fost transformat si prelucrat în bijuterii pentru bărbați și femei. În Egiptul antic, acest tip de metal era foarte venerat. Se crede că acolo, în apropiere de Valea Nilului, a luat naștere meșteșugul de bijuterii. În Egiptul antic, meșteri pricepuți făceau inele, cercei, brățări și medalioane, care erau semn de prosperitate. Vechii egipteni credeau că după moartea sa, în viața de apoi, proprietarul acestor bogății va fi bine primit de catre  zei și astfel i se va garanta o poziție mult mai înaltă. Rolul de bijutier este una dintre cele mai vechi meserii, iar secretele ei s-au transmis din tată în fiu.

Medalion de argint pentru femei "Roata cu cele 72 de nume ale lui Dumnezeu"Inel de aur pentru femei "Ajurata"

 

 

 

 

 

 

Tipuri de bijuterii din aur

Aurul a fost prelucrat de mii de ani și este cel mai frecvent cunoscut sub formă de bijuterii. Astăzi avem ocazia să alegem dintr-o varietate incredibilă de bijuterii, atât dintre modele mai populare, cât și dintre cele unice, confectionate manual la comandă.

Beneficiile bijuteriilor din aur și de ce acestea sunt cea mai bună alegere

Iată câteva dintre cele mai mari beneficii ale bijuteriilor din aur care te vor face să te întrebi dacă acest tip de accesoriu nu este pentru tine:

  • Aurul este un metal extrem de durabil si rezistent la influentele externe. Duritatea și rezistența sa îl protejează.
  • Bijuteriile din aur nu pot fi deformate sau deteriorate.
  • Bijuteriile din aur sunt mereu la zi. Sunt potrivite pentru ocazii festive și formale, precum și pentru intrebuintarea acestora  de zi cu zi.
  • Bijuteriile din aur sunt intotdeauna stilate si cochete, dau un aspect finisat oricarui look.

Cercei de aur pentru damă "Dumnezeu îți va deschide comoara sa bună"Inel de aur pentru dama "Dumnezeu iti va deschide comoara sa buna"

 

 

 

 

 

 

Cum și când este potrivit să purtam bijuterii din aur

Fiecare doamnă are cel puțin o bijuterie din aur în colecția ei. Există două „reguli” de bază care ar trebui urmate atunci când decidem să le includem în îmbrăcămintea noastră.

  • Este de dorit ca numărul și tipul de bijuterii din aur să fie combinate cu ocazia specifică la care acestea vor fi purtate.
  • Bijuteriile din aur ar trebui fie să completeze aspectul general, fie să fie în centrul atenției.

Noi, cei de la Alyssa Jewelry, vă vom oferi o selecție uimitoare de bijuterii din aur realizate manual. Actualizăm selecția noastră de inele, cercei, brățări și coliere din aur în fiecare lună. În plus, oferim promoții grozave, o garanție pe viață și transport gratuit pentru toate bijuteriile noastre realizate manual.

Inel de aur pentru femei "Solitaire"Cercei de argint pentru femei-amuleta "Kabbalah"

 

 

 

 

 

 

Concluzie

Bijuteriile din aur sunt practic eterne, deoarece metalul este rezistent în timp și nu se deterioreaza. Sofisticate și de o mare valoare, sunt o alegere excelentă pentru colecția ta. Întreaga echipă de la Alyssa Jewelry, speră că acest articol v-a fost de folos, iar dacă va fi nevoie am fi mereu bucuroși să va ajutăm să alegeti bijuteriile din aur potrivite pentru dumneavoastra!